Dankzij uw thuisverpleger woont u langer thuis

Te veel ouderen gaan te snel naar een woonzorgcentrum. Dat is wat de CM vaststelde na een enquête bij haar leden. Hoewel ouderen zeker en vast aangepaste zorg van professionele verpleegkundigen nodig hebben, is dat niet de belangrijkste reden waarom ze naar een rusthuis verhuizen. Vaak zijn ze bang dat er hen iets zal overkomen als ze alleen thuis zijn of willen ze hun kinderen niet tot last zijn. Los daarvan kunnen ze nog perfect zelfstandig wonen. Wij van Thuisverpleging Apex vinden dat met de gepaste geriatrische behandelingen heel wat ouderen nog jaren thuis kunnen blijven wonen.

Wat mag u van Thuisverpleging Apex verwachten?

Hoe graag u ook voor uw geliefden wil blijven zorgen, soms is dat gewoon niet mogelijk. Verhuizen naar een woonzorgcentrum lijkt voor beide partijen een logische stap. Er bestaan echter nog andere opties, thuisverpleging kan bijvoorbeeld de ideale oplossing zijn. Bij Thuisverpleging Apex in Genk vindt u een heel team van betrouwbare verpleegkundigen die de zorg voor uw naaste met liefde overnemen.

Welke zorg verleent Thuisverpleging Apex? 

Thuisverpleging Apex is ervan overtuigd dat iedereen kwalitatieve thuiszorg op maat verdient. De verpleegkundigen zorgen dagelijks voor ouderen, mensen met een fysieke, mentale of psychische aandoening, patiënten met een niet-aangeboren hersenletsel en palliatieve patiënten. Daarnaast kan u bij ons terecht voor aangepaste verzorging bij poortkatheter, compressietherapie, stomazorg of wondzorg.

Hoe gaat alles in zijn werk? 

Omdat hulpbehoevenden zelf al zorgen genoeg hebben, nemen we wat extra druk van de ketel. Doordat we de derdebetalersregeling hanteren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële kant van de zaak. U betaalt enkel het remgeld en de administratie wordt direct geregeld met uw ziekenfonds.

De thuisverpleging zelf verloopt volgens een vast stramien. Eerst bekijken we in detail welke zorgen u of uw familielid nodig heeft. Daarna stellen we een gedetailleerd zorgplan op en leggen we een persoonlijk dossier aan. Afhankelijk van de nodige zorgen wijzen we u een specialist toe.

Tijdens, voor en na de behandeling zetten onze thuisverplegers de patiënt steeds centraal. Dat betekent dat het geluk, welbevinden en de zelfredzaamheid met stip op één staan. Zolang de patiënt thuis wíl blijven wonen, zetten wij ons 100 % in om dat mogelijk te maken. Iedereen verdient het immers om in de vertrouwde omgeving verzorgd te worden.

Recente posts